Volledig dienstenpakket

Geachte bezoeker van onze website,

U zoekt een boekhouder? A.K. Administraties is een full-service administratiekantoor, gevestigd te Hilversum en met een zeer volledig dienstenpakket. Het dienstenpakket van A.K. Administraties is haarfijn afgestemd op het midden- en kleinbedrijf.

Schakel ons in voor:

U als ondernemer concentreert zich volledig op uw kernactiviteit, terwijl A.K. Administraties zich inspant voor uw boekhouding, belastingen, het aanvragen van vergunningen en het oplossen van juridische kwesties. U houdt meer tijd over voor uw kernactiviteit; het vergroten van uw omzet!

A.K. Administraties is niet alleen gespecialiseerd in het uitvoeren van uw volledige bedrijfsadministratie maar, ook uw salarisadministraties kunt u met gerust hart uitbesteden.

Op verzoek ontvangt u direct een financieel overzicht. Hieruit kunt u direct de stand van zaken opmaken. U heeft het hele jaar inzicht in de resultaten van uw bedrijvigheid en kunt, indien nodig, bijsturen. Duidelijkheid staat voorop!

Kortom: het inschakelen van een full-service administratiekantoor als A.K. Administraties kan u veel tijd, geld en ergernis besparen!

Graag worden wij in de gelegenheid gesteld ons dienstenpakket eens persoonlijk aan u toe te lichten. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken tijdens kantooruren op 035-666 9 888. U kunt dan vragen naar de heer A. Kool of de heer A.G.H. Kool of maak gebruik van ons contactformulier of vul uw telefoonnummer rechtsonder in om gebeld te worden.

A.K. Administraties staat ingeschreven bij de KvK Gooi en Eemland onder nummer: 320.67.148
 
akOm meer te weten te komen, overleg te plegen of vragen beantwoord te zien kunt u contact opnemen of de bel-mij-op gebruiken en uw telefoonnummer achterlaten om gebeld te worden.